Πυροτεχνήματα Μύκονος

ΝΩΕ Fireworks – Τήνος

Η εταιρεία ΝΩΕ Fireworks, ειδικεύεται κυρίως στην οργάνωση θεαματικών εκδηλώσεων με πυροτεχνήματα στην Τήνο, τη Μύκονο και την περιοχή των Κυκλάδων γενικότερα. Το ενδιαφέρον και η πάθος μας για τη δουλειά μας, αποδεικνύεται σε κάθε συμμετοχή μας σε ιδιωτικές & κοινωνικές εκδηλώσεις!

ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Το προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο για ακριβή, ασφαλή και ποιοτική παρουσίαση πυροτεχνημάτων.

Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος, ενημερωμένος με την τελευταία τεχνολογία & τον εμπιστεύονται οι ηγέτες του κλάδου.

Παρέχουμε εξαιρετικές εξατομικευμένες υπηρεσίες με τις πιο προηγμένες ιδέες για αξέχαστες εκδηλώσεις

Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ & ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΦΕ

Η ΝΩΕ Fireworks είναι μια σύγχρονη εταιρεία με εμπειρία για περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα των επαγγελματικών πυροτεχνημάτων για εκδηλώσεις  και  σημαντικούς δημόσιους εορτασμούς, καθώς επίσης για ιδιωτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Παρέχουμε ασφαλείς και καλά οργανωμένες παρουσιάσεις, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως συγχρονισμό με μουσική, πυροτεχνήματα με ακρίβεια δύο δευτερολέπτων, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας.

Η μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας. Επιπλέον, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές.

Η εταιρεία μας, με βάση την άριστη οργανωτική και τεχνολογική υποδομή της, σχεδιάζει να επεκταθεί περαιτέρω στο εγγύς μέλλον όσον αφορά την ασφάλεια και τις βελτιωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας.

Παρακολουθήστε τους ειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους πυροτεχνίτες μας κατά τη διάρκεια δπροετοιμασίας ενός έργου πυροτεχνημάτων

Πυροτεχνήματα  Παιδικά Πυροτεχνήματα Κομφετί • Αεροπλάνα Σιντριβάνια Πυροτεχνήματα για κλειστό χώρο Πυροτεχνήματα Εδάφους

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εκδώσει όλες τις απαραίτητες άδεις  από τις αρμόδιες αρχές του λιμεναρχείου και του αεροδρομίου. Επίσης παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων με πυροτεχνήματα. Το προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο για ακριβή, ασφαλή και ποιοτική παρουσίαση.

Μερικά από τα βασικά προληπτικά μέτρα κατά την αγορά, την αποθήκευση και την πυροδότηση παρουσιάζονται εδώ:

Οι Υπηρεσίες μας

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στον τομέα των πυροτεχνικών, μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε έργο πυροτεχνημάτων με ασφάλεια & ευθύνη.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προσφέρουμε πλήρη προγραμματισμό και συμβουλευτική για το πυροτεχνικό σας έργο στην εκδήλωση. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον υψηλότερο βαθμό επαγγελματισμού, καθορίζοντας υψηλά πρότυπα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το κατάστημά μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες νομικές άδειες για τη λιανική πώληση και την πυροδότηση επαγγελματικών και παιδικών πυροτεχνημάτων.

GALLERY
GALLERY

Δείτε τη συλλογή μας με παρελθόντα γεγονότα και έργα στα νησιά των Κυκλάδων!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες Ψυχαγωγίας με Πυροτεχνήματα
Έχουμε συνεργαστεί με πολλές κορυφαίες εταιρείες σε Τήνο και Μύκονο.
    Sorry, no posts matched your criteria.
WhatsApp
Send via WhatsApp