Η καλύτερη
επιλογή
για τις εκδηλώσεις σας
Πυροτεχνήματα
με μουσική
Εξειδικευμένος εξοπλισμός

Εκδηλώσεις
με ασφάλεια

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την έκδοση της σχετικής άδειας από τις αρμόδιες αρχές (Λιμεναρχείο, Αεροδρόμιο) καθώς και όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις κατά την καύση των πυροτεχνημάτων.
Τα άτομα που την στελεχώνουν διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις αλλά και την εκπαίδευση που χρειάζεται για την σωστή, ασφαλή και ποιοτική καύση των πυροτεχνημάτων.
Κάποια από τα βασικότερα προληπτικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται κατά την αγορά, αποθήκευση και καύση των πυροτεχνημάτων παρουσιάζονται παρακάτω.

H καλύτερη εξυπηρέτηση
στις καλύτερες τιμές!!!

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ασχολείται κατεξοχήν με την οργάνωση και την δημιουργία φαντασμαγορικών πυροτεχνικών shows στην Τήνο, στη Μύκονο και στην ευρύτερη περιοχή των κυκλάδων.
Το ενδιαφέρον και το πάθος μας γι′ αυτά εμπλουτίστηκε με την συμμετοχή μας σε κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

Η εταιρεία μας, σύγχρονη και ενημερωμένη με τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο, αποδίδει ασφαλές και οργανωμένο θέαμα. Μπορεί να συντονίσει την μουσική και την καύση πυροτεχνημάτων με ακρίβεια κλάσματος δευτερολέπτου χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της και το έμπειρο προσωπικό της. Η μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μάς παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές σε όλα τα είδη. Σήμερα η εταιρεία βασιζόμενη στην άριστη οργανωτική και τεχνολογική της υποδομή, σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή της με γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση και άσφαλεια των πελατών της.